mandag den 16. december 2013

Opdateret program 2014

Rejseprogram 2014

Så er vi ved at få styr på vores udbud af fiskerejser næste år. Der er gode gengangere og nogle nye spændende tiltag på programmet. Der er allerede på nuværende tidspunkt booket godt op på visse ture og det er derfor ikke for tidligt at melde sig til. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige ture og alle turene kan ses i detaljer her: http://www.kiplingtravel.dk/fiskerejser.aspx


Wales - artsfiskeri
Årets tur gav en masse fine fisk og nogle gode idéer til fremtiden. På turen vil hovedmålet igen være havål, rokker og hajer som alle findes i Bristol Channel i store mængder. I 2014 vil Henrik Hansen lede turen og vi har booket båden i den bedste tidevandsperiode. Allerede nu er der kun få pladser.
17. juni 2014 med Henrik Hansen 4.980,- (inkl. fly)






Spanien - Rio Ebro mallefiskeri

Vi skal igen fiske store maller i den kendte flod og her er samtidig mulighed for at fange nogle store skælkarper helt op til 30 kg. I 2013 fik vi en række fine maller med 6 stk. over 2 meter og karper op til 22,5 kg. Vi har desuden 3 afgange i september.
14. juni 2014 med dansk rejseleder 6.480,- (inkl. fly)






Trondheimsfjorden - Storlanger og artsjagt
Vi følger op på successen fra de sidste to somre i Norge. Vores langepladser levere hvert år storlanger med flere fisk over 20 kg. I 2013 fik vi hul på det dybere vand og fangede bla. den sjældne sortbugede rokke på 25 kilo. Flynderfiskeriet er de senere år kun blevet bedre og bedre og artsfiskeriet er i top med hele 21 arter på en uge denne sommer.
5.+12. Juli 2014 med Jesper Johannesen 5.980,-




Wales - Blåhaj
Vi har booket vores normale skipper i Wales til en ren blåhaj-tur hvor vi satser hårdt på den smukke haj. Er vejret med os er chancen for at få flere store hajer ombord stor. Driller vejret har vi selvfølgelig en backup plan hvor vi fisker indenfjords og dermed kommer vi ikke ud for aflysninger. Turen er begrænset til kun 6 pladser for optimale muligheder for alle til at få en haj.
21. Juli 2014 med Jesper Johannesen 7.480,- (inkl. fly)





Kamchatka - Steelhead og Laks
Det bliver ikke vildere end naturen på Kamchatka halvøen og
du inviteres nu med på en fantastisk fiskerejse til den anden side af jorden. Steen Ulnits leder vores fiskeri i Opala floden med de store Steelheads og mange laks.
9. juli 2014 med Steen Ulnits 34.980,- (inkl. fly)



Florida - Goliath grouper, tarpon og hajer
De lange armes tur ligger igen i maj måned som er absolut højsæson for både tarpon og permits. Vi fanger altid flere Goliath og når de store permits samles på vragene er chancen for en rigtig trofæfisk i top. Tarponen er altid svær og få til at bide og endnu sværere at få til at sidde på krogen men i maj måned trækker de tæt forbi Floridas kyst og optræder i store mængder. Hajer er der altid en masse af og vi skal også fiske i Everglades. Her kan vi for en sjælden gang udstede garanti for mange fisk.
10. maj 2014 med Jesper Johannesen 18.980,- (inkl. fly)



Cape Cod - Gigatun og hajer
Vores nyeste tur i programmet giver en sjælden mulighed for at få en rigtig stor tun på CV´et. Vores amerikanske venner er super proffessionelle og lander hvert år en masse store tun med fisk helt op til 1000 pund. Turen byder desuden også på mulighed for at fiske forskellige store hajer, striped bass og bluefish. Fiskeriet er fra båd og det er både med tungt grej til de store fisk og lettere grej til de mindre arter. Her får du en uges action til en fornuftig pris.
31. august 2014 med Jesper Johannesen 19.980 (inkl. fly)


Pionertur til Sri Lanka
I november 2014 planlægger vi en ægte pionertur til Sri Lanka og Maldiverne. Her skal vi teste et nyt område i det sydlige Sri Lanka hvor der under testfiskeri er fanget store Giant Trevallys op til hele 163cm. Det er speed jigging og popperfiskeri i verdensklasse og ud over GT´erne fanges der en række andre spændende arter. Derudover fiske en dag i ferskvand efter barramundi, gourami mf.
Prisniveauet vil ligge på 22-25.000 pr. person inkl. fly, hotel og 7 dages fiskeri. Kontakt os for at komme på ventelisten


Ud over de ovenstående ture har vi nogle flere spændende rejsemål i støbeskeen. Det er bla. Gran Canaria med Skipper Per Jensen fra MS Bodil efter hajer, rokker og oilfish mens der i sommeren 2015 kommer der det vi kalder den ultimative Vancouver-explorer tur. Her fisker vi 3 dage efter stør, 2 dages trolling i Stillehavet efter kongelaks og 2 dages fiskeri efter den amerikanske helleflynder samt den eftertragtede ling cod. Kort sagt fisker vi alle Vancouvers big-game fisk på én og samme tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar