fredag den 14. marts 2014

Nye destinationer og ekstra afgange

Vi har lavet et par nye spændende ture til vores program i 2014.

Første nye tur er en tur til Gran Canaria med Skipper Per Jensen. Han har over en årrække været med til at udvikle fiskeriet dernede og kender båden og skipperen indgående. Det er især fiskeriet med opankret båd der tiltaler Per med mulighed for at fange en masser sjove arter man normalt ikke fanger. Hverken Per eller skipperen er blege for fiske efter mørkets frembrud hvor man bla. kan fange den store og ret sjældne oilfish som efter sigende skulle kæmpe som en gal. Af andre arter kan nævnes rokker, wahoo, balloon fish, havål, moræner og mange flere.
Afrejse 15/10 2014 til kun 9.980,- for 7 dage
Se flere detaljer her: http://www.kiplingtravel.dk/fiskerejser/gran_canaria-_artsfiskeri.aspx

Per med Oilfish
 
 
Næste nye tur er også med Per Jensen, denne gang til Florida hvor der fiskes i den Mexicanske Gulf. Det er super underholdende fiskeri med garanti for mange store fisk. Vi skal blandt andet fiske efter den enorme Goliath grouper som kan blive mere end 300 kilo og fange store hajer som bullshark, lemonshark, nurseshark og den sjove spinnershark som ofte springer helt fri af vandet under fighten. Hajerne vejer ofte over 100 kilo og kan tage forholdsvis lang tid at få ind til båden. Der skal også fiskes amberjack og finder man en stime, som man ofte gør, er der garanti for masser af fisk til alle. Amberjacken er en benhård fighter og med fisk op mod de 50 kilo er det hårdt arbejde. Af andre arter kan nævnes red snapper, rokker, rød grouper, jack crevalle, barracudaer og mange flere.
OBS: dette er ikke en tur for tøsedrenge.
Afrejse 3/11 2014 pris 19.980,- for 8 dage
 

Goliath Grouper

Amberjack

Vores populære tur til Wales blev hurtigt udsolgt og vi har derfor lavet en ekstratur som der allerede er begyndt at komme bookinger ind på. . Det er spændende havfiskeri fra båd hvor lystfiskere i alle aldre kan deltage. Vi fanger en masse specielle arter vi ikke kender herhjemme som havål, havbars, 5 rokke-arter, 5 haj-arter, bergylter og mange flere.
Afrejse er 3/8 2014 og prisen er 4.980,- for 5 dage
Se mere her: http://www.kiplingtravel.dk/fiskerejser/wales-_artsfiskeri.aspx
Storplettet rødhaj

Stor havål

Havbars

Sidst har vi ikke mindst vores årlige ture til den smukke Trondheimsfjord hvor vi dyrker vejrsikkert fiskeri efter især store langer, helleflyndre, sej, kuller, berggylter, rokker og mange flere. Sidste sommer nåede vi op på hele 21 forskellige arter på en enkelt uge. Vi arrangerer fælleskørsel og bor i hyggelige hytter hvor vi selv står for maden.
Afgange 5+12/7 2014 pris 5.980,- for 6 dages guidet fiskeri
Se mere her: http://www.kiplingtravel.dk/fiskerejser/trondheimsfjorden.aspx

Langedouble på 21,5 og 24,1 kg

Flot blåstak fra molen

Helleflynder

Sjælden sortbuget rokke på små 25 kilo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar