mandag den 25. november 2013

Florida med Per Jensen fra MS Bodil

Per Jensen fra MS Bodil har været en tur i Florida og fiske med vores faste skipper Tom McLaughlin. Selvom om Per, Søren og Karsten besøgte området i november, som er lidt off-season, var der masser af fisk til alle tre.

Florida havde i ugen op til de skulle af sted været ramt af voldsomt uvejr og gruppens første dag blev desværre aflyst af samme grund. De efterfølgende dage var vejret dog perfekt og der blev kompenseret med masser af fiskeri og lange dage.

På deres første fiskedag sejlede de langt ud for at finde amberjacken og dem fandt de i rigelige mængder. De fik lesser amberjack op til 30 kg og greater amberjack op til 50 kg og det er nogle seje fightere som ikke bare sådan lige giver op. Siden fiskede de goliath groupers som de alle fangede med Per´s fisk på 130 kilo som den største og turen blev rundet af med hajfiskeri med bullsharks op til 50 kilo og en spinnershark på ca. 50 kilo.

Af andre arter kan nævnes rød grouper, lane snapper, red snapper, spanish makrel, barracuda, jack crevalle og mangrove snapper.

Per udtaler at det var en fantastisk tur med masser af stærke fisk og super service hele vejen igennem.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar