lørdag den 1. juni 2013

Trondheim i sigte

Nu er der kun en måned til vores første tur til Trondheim løber af sted. Vi er allerede i fuld gang med forberedelserne og alle mand glæder sig enormt, forventningerne er i top. Vores primære mål er store langer og de første rapporter fra fjorden er lovende, største fisk indtil nu i år er på 22 kg. Ellers er fiskeriet først nu for alvor kommet i gang men der lyder også meldinger om at der er usædvanligt mange flyndere i fjorden i år og satses der målrettet giver det som regel bonus.

Pragtfuldt vejr i Trondheimsfjorden
Vi har til juli to både til rådighed og det er planen at den ene båd fisker på lavere dybder efter arter som flyndre, havkat, rødspætter, glashvar, sej og lubbe mens den anden båd fisker på dybere vand efter langer, brosme, rokker og haj. Jeg har allerede været i Harald Nyborg og købe 1000 meter ankertov og damen i udleveringen lurede sgu en del og så meget reb.

Som nævnt er tur et garanteret og tæt på udsolgt mens tur to mangler et par mand til at kunne gennemføre turen. Så kender du et par friske fyre der vil med så giv dem lige et spark.

John med sin allerførste fisk i havet, 14,4 kilo




Thomas´ fine blåstak
Hygge i havnen
Her er til sidst en liste og de arter vi fik sidste år, i alt 25 arter:

Lange 30,30 kg.
Brosme 9,40 kg
Helleflynder 17 kg
Plovjernsrokke 8,55 kg
Torsk 12 kg
Sej 11 kg
Lubbe 5,2 kg
Stor rødfisk 1,2 kg
Berggylte 0,77 kg
Rødspætte 1,1 kg
Sømrokke 4,6 kg
Blåstak
Ringhaj 1,1 kg
Sorthaj
Pighaj 2,7 kg
Lille rødfisk
Sild
Skægtorsk
Glyse
Makrel
Ulk
havkarudse
Ising
Hvilling 0,75 kg
Kuller 2,1 kg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar